top of page

Gamfed Türkiye Oyunlaştırma Federasyonu 2. Konferansı


İlkini Ercan Altuğ Yilmaz liderliğinde, geçen sene küçük bir bütçe ve büyük bir tutku ile gerçekleştirdiğimiz #Gamfed #Oyunlaştırma konferansının ikincisi dün gerçekleşti.

Ercan Altuğ Yilmaz, yine tutkulu bir gönüllü ekibi ile müthiş bir işe imza attı. Muhteşem bir konferans oldu ve oyunlaştırmanın birleştirici gücü meyvesini verdi. Konferansın sunucuları sevgili dostum Ali Cevat Ünsal ve Funda Tabak yine harikaydılar. Her yıl ilginin artarak devam ettiğini görmek büyük mutluluk.

Ben de bu müthiş etkinlikte "Türkiye'de Oyunlaştırma Projelerinden" başlıklı paneli yönettim. Birbirinden değerli dört konuğum ile oyunlaştırmanın ne olduğunu, kurumlarda oyunlaştırmaya neden ihtiyaç duyulduğunu, metodolojisini ve geleceğini konuştuk.

Konuklarım ING Bank'tan Emre Güngör ve Yemeksepeti'nden Ecem Songelen ile kurumlardaki uygulama alanlarını, ihtiyaçları ve oyunlaştırmanın geri dönüşlerini konuştuk.

Diğer tarafta ise firmalara oyunlaştırma hizmeti veren İnooster kurucu ortağı Murat Yılmaz, bizlere uygulamalarının nasıl çalıştığını, nerelerde fark yarattıklarını ve geri dönüşlerini aktardı.

Gmply'den Gökçen Karan ile oyunlaştırmanın eğitim alanında ve özellikle interaktif video uygulamalarındaki etkisini konuştuk.

Biliyoruz ki #oyunlaştırma vazgeçilmez araçlardan biri haline geldi ve tüm süreçlerin içine entegre edilerek daha da güçlü hale gelecek.

Başta, ülkemizdeki en önemli oyunlaştırma uzmanlarından sevgili dostum Ercan Altuğ Yilmaz olmak üzere, emeği geçenlere teşekkürler.


Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Beni Takip Edin
  • Facebook Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Heyecan Sosyal Simge
  • Instagram Sosyal Simge
bottom of page