top of page

Sales Gamification Meetup 2

Merhabalar Dostlar,

21 Şubat'ta ilki gerçekleştirilen ve benim de satışta oyunlaştırma konusunu anlattığım Sales Gamification Meetup serisinin ikinci bölümünü bugün gerçekleştirdik.


Moderatörlüğünü gerçekleştirdiğim bu etkinlikte Salesmot pazarlama direktörü Hakan Uzel, akademisyen ve oyunlaştırmanın ülkemizdeki öncüsü Ercan Altuğ Yılmaz, drama eğitmeni Eda Özyurt, Scode kurucu ortağı Kadir Can Kırkoyun ve Fly Your Mind kurucu ortakları Tansu Baktıran ve Erim Funda bizlerle birlikte oldular.


Neler konuştuk neler :) Hem eğlenceli hem de müthiş bilgiler aldığımız bir etkinlikti. Hakan Uzel bizlere, satışın dinamiklerini, yeni satış tekniklerini ve satışta oyunlaştırmanın şirketler için artık olmazsa olmaz araçlardan biri haline geldiğini aktardı.


Yeni nesil ekip yönetiminde özellikle oyunlaştırma platformları, müthiş yeniliklerle hem klasik koçluk ve mentorluk süreçlerini dijital hale getirip oyunlaştıracak hem de artık işe yaramayan ve hantal performans sistemlerinin yerini alacaktır.


Ercan Altuğ Yılmaz ise yeni gerçekleştirilen bir çalışma ile insanların dikkat sürelerinin ne kadar azaldığını ve süreçlerin yönetiminde bu engellerin mutlaka dikkate alınması gerektiğini bir kez daha harika bir video ile bizlere aktardı.


Kadir Can Kırkoyun ise gencecik bir girişimci. Sunumu sonrası kendisine yaşını sordum; sadece 19 yaşında. Ve sıkı durun girişimini kurduğunda ise 17'sindeymiş. İşte geleceğin müthiş inovatif girişimcileri onlar. Kadir Can, Scode'u kendi sıkıntılarından yola çıkarak kurmuş aslında. Kod yazmak ve öğrenmek zor ve hatta sıkıcı olabiliyor bazen. Peki bunu daha eğlenceli hale getirebilir miyiz? Evet, Kadir Can bu süreci daha eğlenceli ve keyifli bir hale getirmiş gerçekten. Gurur duyduk seninle Kadir Can Kırkoyun.


Hiç yaratıcı drama deneyimlediniz mi? Çok eğlenceli ve gerçekten yaratıcı bir süreç ve deneyim. Mutlaka bunu deneyimleyin derim. Eda, yaratıcı drama konusunda müthiş bir isim. Yaratıcı drama, özellikle satış teknikleri ve satış eğitimleri için müthiş bir güç. Mutlaka kullanılması gereken bir araç. Sadece küçük iki uygulama ile salonun enerjisinin yükseldiğini gördük. Tek kelime ile harikaydı.


Ve son olarak pilot olmadan da uçmanın keyfini çıkarmak isteyenler için Fly Your Mind. Etkinlikten önceki gün Salesmot ekibi ile buluşup konuşmacı ve konuların üzerinden geçiyorduk ki Orhan Küçükerman bana bir fotoğraf gösterdi. Hakan Uzel bir Boing 737 uçuruyor :) Fly Your Mind sizi de uçurabilir dikkat edin :)


Bu ekip öyle bir şey yapmış ki; öğrenme için iki güçlü konuyu tek yerde birleştiren bir ekip. Deneyim yaşama ve Oyunlaştırma. Çok fazla anlatmayacağım. Gidin ve yaşayın derim.


Harika bir Sales Gamification Meetup yine çok keyifli ve yeni bilgilerle dolu olarak geçti. Bir sonraki Sales Gamification Meetup'da görüşmek üzere.


Oyunla kalın, sağlıcakla kalın...


Koray İnan

Satış Koçu ve Mentor













Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Beni Takip Edin
  • Facebook Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Heyecan Sosyal Simge
  • Instagram Sosyal Simge
bottom of page