top of page

Oyunlaştırma Zirvesini Gerçekleştirdik

Sevgili dostum Ercan Altuğ ve küçücük bir ekiple ilk #Oyunlaştırma zirvesini gerçekleştirdik. Türkiye’deki bu ilk organizasyon İstanbul Habita ve Impact Hub Istanbul'da ve 5 ülkeden 10 Oyunlaştırma uzmanının aktarım yaptığı bir konferansla gerçekleştirildi.

Konferansta 200’e yakın toplam katılımcı ile #Oyunlaştırma #Gamification’ın Türkiye’deki farkındalık seviyesi, Avrupa ve Amerika’daki diğer örneklerle karşılaştırarak incelemeler yapıldı.

Ayrıca oyunlaştırmanın geleceği ve etiği gibi yurtdışında da konuşulan konularda Türkiye açısından mesajlar verildi. Zirvede #oyun ve #oyunlaştırma konusundaki herkes birlikteydi.

Panel sonrası İngilizce ve Türkçe workshoplar gerçekleştirildi. İnglizce workshop için Gamification Designer Gamfed UK’den Sabrina Apoll Modjadji Bruehwiler – The Octalysis Group / GamFed UK ve Vasilis Gkogkidis– Gamification+ yaptığı workshop ile devam etti.

Bu güzel etkinlik için başta Ercan Altuğ Yilmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler. Thanks to Sabrina and Vasilis

Zirve sırasında TürkGamer'dan Dilara Yüksel ile gerçekleştirdiğim röportaj aşağıda yer almaktadır.

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Beni Takip Edin
  • Facebook Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Heyecan Sosyal Simge
  • Instagram Sosyal Simge
bottom of page